Kauneuskeskus Marisa

AMMATTITAIDOLLA IHOSI PARHAAKSI

Kauneuskeskus Marisassa haluamme antaa Sinulle rentouttavan hetken hoidoissa aivan Forssan keskustassa. Huolehdimme ihostasi kiireettömästi rauhallisessa hoitolassa, jolloin saat nauttia tuloksellisesta ja kokonaisvaltaisesta kauneudenhoidosta. Haluamme tarjota juuri Sinun ihollesi räätälöidyt hoidot kasvoille, vartalolle, käsille ja jaloille unohtamatta rentouttavia hoitoja. Käytössämme on laadukkaat ihonhoitosarjat ODA, Rhea, Thalgo ja Mary Cohr. Meiltä löydät myös Jet Set Tan tuotteet sekä Camillen 60 hoitotuotteet jaloille ja käsille. Olet lämpimästi tervetullut, olemme juuri Sinua varten huolehtimassa ihostasi!

Henkilökunta

Employee picture

Sari S.

Olen valmistunut Sky-kosmetologiksi vuonna 2013 ja toiminut siitä asti yrittäjänä. Haluan tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaisen ja rentouttavan hoitokokemuksen unohtamatta tuloksellisuutta, saada ihosi kauniiksi ja hehkuvaksi sekä helliä kaikkia aistejasi. Palvelutarjonnastani löydät kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot, sokeroinnit ja vahaukset, kuumakivihieronnan, Thalgon hiekkanyytti vartalohoidon Iles Pacifiquen, intialaisen päänhieronnan sekä kulmien ja ripsien kestovärjäykset. Omana erityisosaamisena pidän kasvohoitoja ja niistä erityisesti happohoitoja sekä uutena hoitona kollageenisilkkilankakohotusta. Haluan ratkaista erilaisia ihon ongelmia ja etsiä niihin parhaat hoidot ja kotihoitotuotteet Sinun ihosi parhaaksi. Haluan toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi, olen juuri Sinua varten huolehtimassa ihostasi ammattitaidolla! Minut tavoitat numerosta 050 559 1414

Employee picture

Jenna

Olen 2023 valmistunut Sky-kosmetologi, sekä ripsipidennyksiä tehnyt 2022 alkaen. Luonteeltani olen iloinen ja puhelias. Minulle on tärkeää asiakkaan tarpeiden kuuntelu. Tärkeintä minulle on tyytyväinen asiakas, joten teen tätä työtä täydellä sydämellä. Palveluihini kuuluu ripsipidennykset, lash- ja Browlift, kasvohoidot, jalkahoidot, sokeroinnit sekä kulmien ja ripsien värjäykset. Suurena intohimona minulle ovat ripsipidennykset, browlift ja kasvohoidot. Pyrin kouluttautumaan näissä osa-alueissa säännöllisesti. Nähdään hoitolalla! Minut tavoittaa numerosta 0458409770

Opiskelija Niina T.

Olen innokas ja iloinen toisen vuoden kosmetologiopiskelija Niina. Valmistuin vuonna 2003 parturi-kampaajaksi ja olen toiminut hiusalan yrittäjänä kohta 16 vuotta. Nyt laajenna ammattitaitoani tällä ihanalla kauneudenhoidon alalla ja olen Kauneuskeskus Marisassa työssäoppimassa joka torstai, siis parhaassa opissa. Ihmiset ja ammattimainen kädenjälki on työni sydän. Minulle voit varata aikoja sähköisen ajanvaraus järjestelmän kautta sekä Marisan numerosta 050 559 1414. Sydämmellisesti tervetuloa hoitoihin!

Lahjakortit

Ajanvaraus

Mikäli et löydä mieleistäsi aikaa, soitathan meille!

Yhteystiedot

Sijainti

 Kauneuskeskus Marisa

 +358505591414

 Kartanonkatu 10 B 30100 Forssa

 kauneusmarisa@gmail.com

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

OstoshetkiHinta alk.
Ostos hetki
Varaa aika ostoksille, silloin olen juuri sinua varten!
0,00 €
KasvohoidotHinta alk.
Mekaaninen ihonpuhdistus
Käsin tehtävä ihonpuhdistus, joka syväpuhdistaa ihohuokoset.
67,00 €
Ultraäänipuhdistus
Tehokas, hellävarainen ja aktivoiva ihon syväpuhdistus ja kuorinta.
70,00 €
Timanttihionta
Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava hoito, joka kuorii hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta.
75,00 €
Mikroneulaus
Mikroneulaus on nuorentava hoito, joka tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Tämä aktivoi ihon kollageenintuotantoa ja stimuloi ihoa uudistumaan, sekä parantaa verenkiertoa. Ihon neulaus auttaa moneen iho-ongelmaan, kuten akneen, arpiin, ryppyihin sekä pigmenttiläiskiin.
99,00 €
Täydellinen kasvohoito
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet.
77,00 €
ODA happohoito
Hapot valitaan ihon ongelman mukaan huomioiden ihon kunto. Happoja voidaan myös sekoittaa, jolloin saadaan maksimaalinen hoitotulos.
69,00 €
Dermalux Led-valohoito
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, valoterapian ja hoitovoiteet. Valo valitaan ihon ongelman mukaan. Valo hoitaa mm. ikääntymisen merkkejä, aknea, punoittavaa ja ärtnyttä ihoa, psoriaasista sekä rosaceaa.
65,00 €
Mary Cohr Catiolift
Kasvojen piirteitä kohottava laitehoito, jossa aktivoidaan nestekiertoa ja stimuloidaan kasvolihaksia sähkövirran avulla.
107,00 €
Mary Cohr Catiovital
Yksilöllinen ihon tarpeiden mukaan tehtävä laitehoito, jossa lämpönaamion avulla tehdään ihon syväpuhdistus sekä imeytetään kaksoisionisaation avulla aktiiviaineita.
98,00 €
Mary Cohr Age Signes Reverse
Hoito häivyttää ikääntymisen merkkejä pitkäkestoisesti. Ihoa kirkastava, kiinteyttävä, kosteuttava ja juonteita madaltava kokonaisvaltainen hoito, joka hoitaa kasvot, kaulan, dekolteen ja kämmenselät.
141,00 €
Mary Cohr PhytOxygene kirkastava hoito
Hoito lisää ihon hapensaantia ja poistaa kuona-aineita. Hoidon jälkeen iho on kirkas, puhdas ja tasainen.
90,00 €
Mary Cohr Dermo Peeling happokasvohoito
Ihoa kirkastava ja kuoriva lempeä happohoito.
90,00 €
Mary Cohr Multi Purete tasapainottava hoito
Tasapainottava ja puhdistava hoito seka- ja rasvaiselle iholle. Hoito tasapainottaa talintuotantoa, vähentää kiiltelyä ja epäpuhtauksia.
76,00 €
Rhea happohoito
Hapot valitaan ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan, jolloin hoito sopii lähes kaikille.
102,00 €
Rhea DermoLayerin60
Rentouttava ja kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa käytetään ainutlaatuisia hierontatekniikoita. Hoito räätälöidään jokaisella hoitokerralla juuri Sinun ihosi tarpeiden mukaan. Hoito sisältää kahdeksan kerroksellista hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antaa sille elinvoimaa. Soveltuu kaikille ihotyypeille.
102,00 €
Rhea DermoLayerin80
Rentouttava ja kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa käytetään ainutlaatuisia hierontatekniikoita.Hoito räätälöidään jokaisella hoitokerralla juuri Sinun ihosi tarpeiden mukaan. Hoito sisältää kymmenen kerroksellista hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antaa sille elinvoimaa. Soveltuu kaikille ihotyypeille.
132,00 €
Rhea DermoLayerin Luxus
Rentouttava ja kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa käytetään ainutlaatuisia hierontatekniikoita. Hoito räätälöidään jokaisella hoitokerralla juuri Sinun ihosi tarpeiden mukaan. Hoito sisältää yksitoista kerroksellista hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antaa sille elinvoimaa. Soveltuu kaikille ihotyypeille.
162,00 €
Thalgo Marine Silicium anti-age hoito
Kiinteyttävä ja juonteita madaltava kasvohoito.
90,00 €
Thalgo herkän ihon hoito
Ihon punoitusta rauhoittava ja tasaava hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ampullin, hieronnan, naamion, tehotuotteen ja hoitovoiteen.
76,00 €
Thalgo Hyalu-Procollagen wrinkle correcting hoito
Silottava ja kosteuttava anti-age hoito, jonka tehokkuus perustuu kolmeen erikokoiseen hyaluronihappoon sekä collageniin.
88,00 €
Kosmetologin valitsema kasvohoito
Kosmetologisi valitsee ihosi tarpeiden mukaisen hoidon. Hinta määräytyy valitun hoidon mukaan.
0,00 €
Mikroneulaus kolmen kerran sarjahoito
ODAn mikroneulaus, jossa käytetään happoja. Tehokas hoito rypyille ja veltosuneelle iholle, valoikääntymiseen, rasvaiselle ja suurille huokosille, arville, pigmentaatiolle ja kuivalle iholle. HUOM! Esteet hoidolle: raskaus ja imetys, veren hyytymishäiriöt, keloidiarpien taipumus, syöpä, aktiiviset infektiot iholla, tulehduksellinen akne.
360,00 €
ODA mikroneulaus hapoilla
ODAn mikroneulaus, jossa käytetään happoja. Tehokas hoito rypyille ja veltostuneelle iholle, valoikääntymiseen, rasvaiselle ja suurille huokosille, arville, pigmentaatiolle ja kuivalle iholle. HUOM! Esteet hoidolle: raskaus ja imetys, veren hyytymishäiriöt, keloidiarpien taipumus, syöpä, aktiiviset infektiot iholla, tulehduksellinen akne.
129,00 €
OpiskelijahoidotHinta alk.
Täydellinen kasvohoito
Täydellinen kasvohoito sisältää kulmien siistimisen, alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyryn ja mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet.
55,00 €
Timanttihionta kasvohoito
55,00 €
Ihonpuhdistus
53,00 €
Ultraäänipuhdistus
56,00 €
CatioVital syväpuhdistava laitekasvohoito
75,00 €
Catiolift kiinteyttävä laitekasvohoito
85,00 €
PhytOxygene kirkastava kasvohoito
70,00 €
Dermo Peeling happohoito
Ihoa kirkastava, kevyt happokasvohoito.
70,00 €
Dermalux Led-valoterapia
52,00 €
Täydellinen jalkahoito
60,00 €
Kynsihoito
35,00 €
Käsihoito
40,00 €
Kulmien muotoilu ja värjäys
20,00 €
Ripsien värjäys
12,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu
28,00 €
Ylähuulen vahaus
10,00 €
Leuan vahaus
13,00 €
Koko kasvojen vahaus
20,00 €
Kainaloiden vahaus
20,00 €
Käsi- ja jalkahoito paketti
Ihana hemmottelupaketti, jossa hoidetaan sekä kädet että jalat!
90,00 €
Säärien sokerointi
30,00 €
Reisien sokerointi
32,00 €
Ripsien kestotaivutus
55,00 €
Kainaloiden sokerointi
15,00 €
SilmänympäryshoidotHinta alk.
Mary Cohr Eye Lifting silmänympäryshoito
Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, kiinteyttävän hieronnan, lihasten stimuloinnin laitteella, silmänympärysnaamion ja hoitotuotteet.
61,00 €
Eye Lifting Mary Cohr kasvohoidon yhteydessä
30,00 €
Thalgo silmänympäryshoito
Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, nesteitä poistavan hieronnan, naamion ja voiteet.
38,00 €
Thalgo silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä
23,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
15,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
25,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
35,00 €
Klassinen ripsienpidennys
Jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu.
95,00 €
Ripsihuolto klassisille pidennyksille
Ripsihuolto klassisille pidennyksille, vähintään kolmasosa jäljellä.
65,00 €
Volyymiripsienpidennys
Jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään useampi ripsikuitu viuhkana.
100,00 €
Ripsihuolto volyymipidennyksille
Ripsihuolto volyymipidennyksille, vähintään kolmasosa jäljellä.
70,00 €
Pidennysten poisto
Ripsienpidennysten hellävarainen poisto.
20,00 €
Ripsien kestotaivutus ja värjäys
Ripsien kestotaivutus ja värjäys. Taivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa.
75,00 €
Kulmien muotoilu
15,00 €
Kulmien värjäys
15,00 €
Ripsien värjäys ja kulmien muotoilu ja värjäys kasvohoidon yhteydessä
28,00 €
Ikilalo/Wimpern welle kestotaivutus
Ripset kestotaivutetaan ja värjätään. Lopputulos kestää 4-8 viikkoa
69,00 €
Brow lift kulmien laminointi
Kulmat laminoidaan haluttuun muotoon värjätään, sekä muotoillaan. Lopputulos kestää noin 2-4viikkoa
50,00 €
Ikilalo kestotaivutus ja kulmienlaminointi
100,00 €
BEAUTYLINES® KOLLAGEENISILKKILANKAKOHOTUSHinta alk.
Kasvohoito
Kivuton hoito, jolla saadaan näkyvää anti-aging siloitusta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, 12 silkkilankaa ja kotihoitotuotteen.
190,00 €
Silkkilankakohotus kaulalle
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, silkkilankoja tarvittava määrä (max 12 kpl) ja kotihoitotuotteen.
130,00 €
Puolihoito silkkilankakohotus
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, 6 kpl silkkilankoja ja kotihoitotuotteen.
150,00 €
Kohdennettu silkkilankakohotus kasvoille
Esim. otsa/ohimo rypyt, sibeliusjuonteet, Silmän ylä- ja alajuonteet, marionettijuonteet, nasolabiaalijuonteet, suupielen juonteet, huulijuonteet. Mukaan saa kotihoitotuotteen.
80,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Täydellinen jalkahoito lakkauksella ja hieronnalla
Hoito sisältää kylvyn, kynsien leikkuun ja tarvittaessa ohennuksen, kynsinauhojen hoidon, kovettumien ja känsien poiston, lakkauksen, hieronnan ja kynsinauhavoiteen sekä jalkavoiteen. Mikäli hierontaa ei voi tehdä, tilalle tulee naamio.
75,00 €
Täydellinen jalkahoito
Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien leikkuun ja tarvittaessa ohennuksen, kynsinauhojen hoidon, kovettumien ja känsien poiston, halutessa lakkauksen sekä hoitovoiteet.
65,00 €
Kynsihoito 30 min.
30,00 €
Kynsihoito 60 min
50,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Manikyyri
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, hieronta, lakkaus valinnaisella värillä sekä käsivoide.
50,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Bikinirajan sokerointi
Bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
25,00 €
Säärien sokerointi
Säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
40,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
20,00 €
Reisien sokerointi
Reisien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
42,00 €
Käsivarsien sokerointi
Käsivarsien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
32,00 €
Selän sokerointi
35,00 €
Sokerointipaketti sääret, reidet ja bikini
95,00 €
Sokerointipaketti sääret, reidet ja brassi vahaus
135,00 €
Kainaloiden vahaus
22,00 €
Ylähuulen vahaus
13,00 €
Leuan vahaus
17,00 €
Koko kasvojen vahaus
25,00 €
Brassi vahaus naisille
60,00 €
HierontaHinta alk.
Klassinen hieronta
Klassinen hieronta on koko kehoa rentouttava lihashieronta.
75,00 €
HemmotteluhoidotHinta alk.
Intialainen päänhieronta
Hoidossa hierotaan hartiat, niska ja pään alue. Hieronta tehdään öljyllä, johon on sekoitettu juuri sinulle valittu eteerinen öljy. Hieronta rentouttaa mielen ja kireät lihakset.
45,00 €
Kuumakivihieronta
Kuumakivihieronnassa käytetään sileitä, lämmitettyjä luonnonkiviä. Hoito on erittäin miellyttävä, lämmin ja rentouttava kokemus koko keholle ja sielulle.
75,00 €
15 min hemmotteluhetki
Kasvohoidon, vartalohoidon tai intialaisen päänhieronnan yhteydessä pientä kauden mukaista tarjottavaa!
10,00 €
Îles Pasifique rentouttava vartalohoito
Spa vartalohoito hemmottelee kaikkia aisteja tuoksuilla, musiikilla, hieronnalla käsin ja lämpimillä tuiponos nyyteillä. Hoito sisältää tervetuloa-kylvyn jaloille ja raikastuksen käsille samalla kun tehdään pieni rentoutus hieronta. Tämän jälkeen keho kuoritaan ja tehdään pitkä hieronta niin käsin kuin tuiponos nyyteillä.
119,00 €
Banner